Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

OBRTNIČKE SPORTSKE IGRE

OBAVIJEST HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE O ODRŽAVANJU 11. OBRTNIČKIH SPORTSKIH IGARA

Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore je na 25. sjednici održanoj 28. studenoga 2017. godine, donio odluku da će Hrvatska obrtnička komora organizirati 11. Obrtničke sportske igre (OSI), koje će se održati od 10. svibnja do 13. svibnja 2018. godine u Malom Lošinju (hotel Vespera), uz posredovanje agencije Dubrovnik Sun iz Dubrovnika.

Ispod teksta nalaze se opširnije informacije o održavanju 11. OSI, kao i  obrasci za prijavu smještaja, prijavnica za R1 račun i obrazac za prijavu sportskih disciplina – sve u PDF formatu, preuzimanje klikom na pripadajući dokument.

Skrećemo pažnju županijskim obrtničkim komorama na obvezu provjere statusa svih obrtnika, a posebno umirovljenih obrtnika.

OBRAZAC PRIJAVE ZA 11. OBRTNIČKE IGRE

OBRAZAC ZA PRIJAVU SMJEŠTAJA PO ŽUPANIJAMA

PRIJAVNICA ZA R1 RAČUN

Povezane novosti

Matejna – Natjecanje u kuhanju kotlica
Poštovani, pozivamo vas na ovogodišnju Matejnu koja obiluje mnoštvom zabavnih, sportskih, rekreativnih i edukativnih događanja. Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje pridružuje se obilježavanju Matejne   slijedećim događanjima: Promocija obrtničkih zanimanja (četvrtak 19.09.2024.) Dom hrvatskih branitelja Viškovo od 10,00 sati Upoznavanje s obrtničkim zanimanjima održat će se u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu, dana 19. rujna […]
Dodjela nagrada najboljim poduzetnicima ”Bilanca uspjeha 2024”
Dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije je poduzeće Jadran Galenski laboratorij d.d., a najuspješniji obrt je Turistička agencija Šiloturist. Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, ugostila je u petak, 06. rujna 2024. godine drugu po redu manifestaciju Bilanca uspjeha, dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Gotovo 400 uzvanika ovom je prilikom slavilo izvrsnost, inovacije i […]