Upišite se u bazu

Close this search box.

Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Prenosimo poziv Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije  za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

PREDMET: Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Molimo Vas da pozovete obrtnike članove Vaše komore da posjete21. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima 10. studenog (subota) 2018. godine.

Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana ZakmardijaDijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz Mađarske i Bosne i Hercegovine, iz 14 hrvatskih županija (274 izlagača na1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora).

Pozivamo Vas da organizirano nastupite na našem Sajmu, da animirate obrtnike s Vašeg područja, a posebno s područja 6 Komora sjeverozapadne Hrvatske.

Obrtnici koji žele mogu prisustvovati i stručnim skupovima koji se održavaju u subotu: radionice 3D printanja, radionice 3D modeliranja, radionica CNC glodanja, radionica CNC tokarenja, radionica laserskog graviranja i rezanja, okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“, kreativne radionice – decoupage, transferna tehnika, 3d modeliranje

U svezi s navedenim, pozivamo Vas da organizirate posjetu Vaših obrtnika ovom Sajmu 10. studenog 2018.g. (subota). Mi ćemo za organizirane posjete sufinancirati prijevoz, organizirati svečanost „Martinjskespelancije“ – krštenja mošta po „Križevačkim štatutima“ uz besplatnu degustaciju vina te organizirani ručak na prostoru sajma. Uz to organiziramo razgledavanje Križevaca.

Svi zainteresirani za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na mail: ok.koprivnica@hok.hr. Za sva dodatna pojašnjenja i konkretnog dogovora posjete sajmumolimo da se obratite tajniku Komore i direktoru Sajma Boži Baraću na mob: 098/249-401.

Nadamo se da ćete prihvatiti naš poziv te da ćete se ugodno osjećati u Križevcima, a organizatori sajma žele privući što više ozbiljnijih posjetitelja. Isto tako želja nam je da se ovaj sajam profilira u obrtnički sajam.

Tajnik Komore:                                                                                             Predsjednica Komore:

Božo Barać                                                                                                  Irena Kovačić