Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Prenosimo poziv Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije  za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

PREDMET: Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

            Molimo Vas da pozovete obrtnike članove Vaše komore da posjete21. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima 10. studenog (subota) 2018. godine.


Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana ZakmardijaDijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz Mađarske i Bosne i Hercegovine, iz 14 hrvatskih županija (274 izlagača na1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora).

Pozivamo Vas da organizirano nastupite na našem Sajmu, da animirate obrtnike s Vašeg područja, a posebno s područja 6 Komora sjeverozapadne Hrvatske.

Obrtnici koji žele mogu prisustvovati i stručnim skupovima koji se održavaju u subotu: radionice 3D printanja, radionice 3D modeliranja, radionica CNC glodanja, radionica CNC tokarenja, radionica laserskog graviranja i rezanja, okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“, kreativne radionice – decoupage, transferna tehnika, 3d modeliranje

U svezi s navedenim, pozivamo Vas da organizirate posjetu Vaših obrtnika ovom Sajmu 10. studenog 2018.g. (subota). Mi ćemo za organizirane posjete sufinancirati prijevoz, organizirati svečanost „Martinjskespelancije“ – krštenja mošta po „Križevačkim štatutima“ uz besplatnu degustaciju vina te organizirani ručak na prostoru sajma. Uz to organiziramo razgledavanje Križevaca.

            Svi zainteresirani za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na mail: ok.koprivnica@hok.hr. Za sva dodatna pojašnjenja i konkretnog dogovora posjete sajmumolimo da se obratite tajniku Komore i direktoru Sajma Boži Baraću na mob: 098/249-401.

            Nadamo se da ćete prihvatiti naš poziv te da ćete se ugodno osjećati u Križevcima, a organizatori sajma žele privući što više ozbiljnijih posjetitelja. Isto tako želja nam je da se ovaj sajam profilira u obrtnički sajam.

Tajnik Komore:                                                                                             Predsjednica Komore:

Božo Barać                                                                                                  Irena Kovačić

Povezane novosti

Matejna – Natjecanje u kuhanju kotlica
Poštovani, pozivamo vas na ovogodišnju Matejnu koja obiluje mnoštvom zabavnih, sportskih, rekreativnih i edukativnih događanja. Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje pridružuje se obilježavanju Matejne   slijedećim događanjima: Promocija obrtničkih zanimanja (četvrtak 19.09.2024.) Dom hrvatskih branitelja Viškovo od 10,00 sati Upoznavanje s obrtničkim zanimanjima održat će se u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu, dana 19. rujna […]
Dodjela nagrada najboljim poduzetnicima ”Bilanca uspjeha 2024”
Dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije je poduzeće Jadran Galenski laboratorij d.d., a najuspješniji obrt je Turistička agencija Šiloturist. Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, ugostila je u petak, 06. rujna 2024. godine drugu po redu manifestaciju Bilanca uspjeha, dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Gotovo 400 uzvanika ovom je prilikom slavilo izvrsnost, inovacije i […]