Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Edukacija za sezonske radnike MALI RAJ 21.-23.05.2019

Edukacija za sezonske radnike, koja će se održati u Malom raju, Opatija, M. Tita 191, od 21.5.2019. godine.

Svi podatci, kao i prijavni obrasci, nalaze se na facebook stranicama Obrtničke komore PGŽ: https://web.facebook.com/okpgz/.

POZIVAJU SE sezonski radnici da se prijave i uključe u edukaciju koja će se organizirati u Malom raju, Opatija, M. Tita 191, u periodu od 21. – 23.5.2019. godine od 8.00 – 13.00 sati s ciljem da se zainteresirani pouče vještinama, stavovima i znanjima potrebnim za posao u ugostiteljskom sektoru.

Trening se provodi u sklopu projekta SeasonReady – učenje na radnom mjestu za sezonske turističke djelatnike i financiran je od strane Erasmus+. Cilj projekta SeasonReady također je i razvoj učinkovitog i održivog okvira za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u sektoru turizma i ugostiteljstva za obrte, mala i srednja poduzeća koja zapošljavaju sezonsko osoblje.
Više o projektu: http://www.seasonready.eu/hr/home-pocetna/ .

Molim da prijavu izvršite putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/gRChKCNF161w7aw37 .
Rok prijave je do 14.5.2019. godine (broj prijava je ograničen).

Edukacija je BESPLATNA!

Season Ready-radnici

Povezane novosti

Matejna – Natjecanje u kuhanju kotlica
Poštovani, pozivamo vas na ovogodišnju Matejnu koja obiluje mnoštvom zabavnih, sportskih, rekreativnih i edukativnih događanja. Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje pridružuje se obilježavanju Matejne   slijedećim događanjima: Promocija obrtničkih zanimanja (četvrtak 19.09.2024.) Dom hrvatskih branitelja Viškovo od 10,00 sati Upoznavanje s obrtničkim zanimanjima održat će se u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu, dana 19. rujna […]
Dodjela nagrada najboljim poduzetnicima ”Bilanca uspjeha 2024”
Dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije je poduzeće Jadran Galenski laboratorij d.d., a najuspješniji obrt je Turistička agencija Šiloturist. Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, ugostila je u petak, 06. rujna 2024. godine drugu po redu manifestaciju Bilanca uspjeha, dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Gotovo 400 uzvanika ovom je prilikom slavilo izvrsnost, inovacije i […]