Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, informacije, hotelski smještaj (rezervacija) – NAJAVA

Poziv / najava HRVATSKE OBRTNIĆKE KOMORE

Tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održava se i ove godine, stoga nam je iznimno zadovoljstvo najaviti vam:


32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika
Hrvatske obrtničke komore,
24. do 26. studenoga 2019. godine
 u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.

Očekujemo sudjelovanje respektabilnog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika Vlade i resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava, te drugih uglednih gostiju. Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

Uz brojna stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa, osigurat ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo.

Također, priliku za edukaciju, sudionici će dobiti sudjelovanjem u tematskim radionicama pripreme hrane i obrade namirnica te mješavine pića, prženja i posluživanja kave, kreiranja karte vina i edukacija o craft pivu te predstavljanjem raznih trendova u gastronomiji.

Nakon cijelog dana ispunjenog stručnim i konstruktivnim raspravama, razmjenom informacija i novih znanja, pozivamo vas da se opustite i provedete uz nastup uvijek energične, pozitivne i dobro raspoložene Maje Šuput.  

Dio tema koje će biti obuhvaćene na stručnim predavanjima i panelima Kongresa jesu:

•    Nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu
•    Obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu
•    Pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru
•    Potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivosti turističkog proizvoda

Radnu verziju programa događanja, koji je u procesu finaliziranja, možete preuzeti klikom OVDJE.

Uz radni dio, planiraju se popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku ponudu s naglaskom na domaće i autohtone namirnice.

 
CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – rezervacija
Specifikacija pojedinih usluga :

–    Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 300,00 kn
–    Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 480,00 kn
–    Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi.

Pojedine obroke moguće će biti i kupiti na recepciji hotela, no apeliramo na sudionike da unaprijed najave i uplate uz smještaj i sve obroke koje će konzumirani tijekom boravka u hotelu.

–    Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi.
–    Navedene cijene uključuju PDV.

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.
Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com

Hotel se radi renovacije zatvara dva dana nakon završetka Kongresa, tako da je moguć ostanak u hotelu i nakon završetka službenog dijela programa, kao i mogućnost boravka u hotelu i koji dan prije.

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi:
https://www.amadriapark.com/kongres-ugostitelja   (da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije)

Uz ovaj dopis priložena je i detaljna uputa o načinu vršenja rezervacije odnosno upute korak po korak kako se vrši rezervacija.

Napomena: ove godine neće biti organizirana svečana / gala večera te shodno tome neće biti dosadašnje prakse rezervacije stola, odnosno unaprijed utvrđenog rasporeda sjedenja za vrijeme večere 25.11.2019. Večera će biti poslužena u hotelskom restoranu kao pansionska večera s dodatnim sadržajem, nakon koje će se sudionici moći zabaviti i provesti uz nastup Maje Šuput.

Animiranje članstva i upućivanje poziva

U ime organizatora, molimo da na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozovete ugostitelje, turističke djelatnike i dužnosnike s područja vaše županije, kao i ostale zainteresirane da  sudjeluju u radu, te time pridonesu boljoj posjećenosti kao i kvalitetnijoj i uspješnoj organizaciji ovogodišnjeg Kongresa.

Temeljem dugogodišnje prakse u organizaciji Kongresa, u nastavku podsjećamo na određena pravila te način informiranja i financiranja specifičnih segmenata iz programa Kongresa.

Pozive ugostiteljima i turističkim djelatnicima, dužnosnicima i drugim sudionicima 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika, koji dolaze s područja pojedine županije, a nisu na posebnoj listi uzvanika HOK-a, upućuje neposredno svaka područna obrtnička komora, odnosno udruženje obrtnika, koji za njih obavlja rezervaciju hotelskog smještaja te POK, udruženje ili pojedinac snose troškove.

Za sve upite vezano uz Kongres molimo obratiti se na :

Kontakt osoba: Krešimir Tomić  
Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala
e-mail: cehovi@hok.hrkresimir.tomic@hok.hr

Pozivamo vas i ove godine da se odazovete i prisustvujete u što većem broju.

Povezane novosti

Matejna – Natjecanje u kuhanju kotlica
Poštovani, pozivamo vas na ovogodišnju Matejnu koja obiluje mnoštvom zabavnih, sportskih, rekreativnih i edukativnih događanja. Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje pridružuje se obilježavanju Matejne   slijedećim događanjima: Promocija obrtničkih zanimanja (četvrtak 19.09.2024.) Dom hrvatskih branitelja Viškovo od 10,00 sati Upoznavanje s obrtničkim zanimanjima održat će se u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu, dana 19. rujna […]
Dodjela nagrada najboljim poduzetnicima ”Bilanca uspjeha 2024”
Dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije je poduzeće Jadran Galenski laboratorij d.d., a najuspješniji obrt je Turistička agencija Šiloturist. Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, ugostila je u petak, 06. rujna 2024. godine drugu po redu manifestaciju Bilanca uspjeha, dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Gotovo 400 uzvanika ovom je prilikom slavilo izvrsnost, inovacije i […]