Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Poziv na florističku radionicu, 29.08. u Kastavu

Nakon uspješno održane radionice u ožujku, naziva „Buđenje prirode“ koja je organizirana od strane Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore, s iznimnim zadovoljstvom pozivamo vas na novu radionicu koja će biti održana 29. kolovoza s početkom u 10:00 sati u mjestu Kastav.

Na radionici prezentirati će se radovi vezani za nadolazeću sezonu vjenčanja i blagdana Svih svetih.

Radionicu će voditi:

  •     Bollingh Frank, floral designer, poznati Belgijski florista. Na stranici https://www.botanicus.be/portfolio/ možete pronaći radove i podrobnije informacije o ovom vrsnom Belgijskom floristu.
  •     Blaženka Omrčanin, priznata vlasnica cvjećarskog obrta te članica Sekcije cvjećara Hrvatska obrtničke komore.
  •     Suzana Lonjak, hrvatska predstavnica na Europskom prvenstvu cvjećara te dugogodišnja vlasnica cvjećarskog obrta

Adresa održavanja radionice je Žegoti 5, 51 215 Kastav, u novo otvorenoj poslovnici Maxterra Deco.

Radionica je praktičnog karaktera i sudionicima daje mogućnost vidjeti izradu aranžmana od početka do finalnog proizvoda.

Radionica cvijece

Povezane novosti

Matejna – Natjecanje u kuhanju kotlica
Poštovani, pozivamo vas na ovogodišnju Matejnu koja obiluje mnoštvom zabavnih, sportskih, rekreativnih i edukativnih događanja. Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje pridružuje se obilježavanju Matejne   slijedećim događanjima: Promocija obrtničkih zanimanja (četvrtak 19.09.2024.) Dom hrvatskih branitelja Viškovo od 10,00 sati Upoznavanje s obrtničkim zanimanjima održat će se u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu, dana 19. rujna […]
Dodjela nagrada najboljim poduzetnicima ”Bilanca uspjeha 2024”
Dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije je poduzeće Jadran Galenski laboratorij d.d., a najuspješniji obrt je Turistička agencija Šiloturist. Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, ugostila je u petak, 06. rujna 2024. godine drugu po redu manifestaciju Bilanca uspjeha, dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Gotovo 400 uzvanika ovom je prilikom slavilo izvrsnost, inovacije i […]