Upišite se u bazu

Close this search box.

Predstavljanje proizvoda Istarske kreditne banke d.d. Umag za obrtnike

Istarska kreditna banka d.d. Umag održat će u petak, 22. ožujka 2024. godine od 10:00 do 12:00 sati predstavljanje proizvoda banke, putem individualnih savjetovanja za članove Udruženja obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje. Savjetovanje će se održati u Poduzetničkom domu Saršoni, u uredu Udruženja obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje, na adresi Saršoni 19, Viškovo.

Temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji za 2024. godinu, sklopljenog između Istarske kreditne banke Umag d.d. i Obrtničke komore Primorsko-goranske županije obrtnicima na području naše županije osigurani su povoljniji uvjeti kreditiranja.

Našim članovima Komore na raspolaganju su sljedeće kreditne linije:

· kratkoročni krediti za obrtna sredstva i revolving krediti s rokom otplate do 12 mjeseci

· krediti za pripremu turističke sezone

· dugoročni krediti za financiranje trajnih obrtnih sredstava s rokom otplate do 5 godina

· dugoročni krediti za nabavu opreme s rokom otplate do 7 godina

· dugoročni krediti za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje gospodarskih i/ili poslovnih objekata s rokom otplate do 12 godina.

Najniža kamatna stopa po kratkoročnim kreditima odnosi se na kredite za pripremu turističke sezone i iznosi 4,25%, a u cilju financijskog praćenja obrtnika u njihovim potrebama za trajno obrtnim sredstvima te investicijama u cilju rasta i razvoja poslovanja, Banka će odobravati i dugoročne kredite također uz kamatnu stopu već od 4,25%.

Naknada za obradu kreditnih zahtjeva također je znatno niža od redovne te iznosi 0,40% od iznosa kredita za kratkoročno financiranje odnosno 0,80% od iznosa kredita za dugoročno financiranje.

Banka će obrtnicima koji otvore novi transakcijski račun u 2024. godini, omogućiti korištenje te usluge bez obračuna i plaćanja mjesečne naknade za održavanje računa do 31. prosinca 2024. godine.

Banka će obrtnicima odobravati Business charge karticu bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja.

Također, Banka će obrtnicima koji do kraja 2024. godine ugovore korištenje usluge Mobilnog bankarstva – mIKB Business, omogućiti do 31. prosinca 2024. godine korištenje te usluge bez obračuna i plaćanja mjesečne naknade.

Molimo sve zainteresirane da se prijave za savjetovanje putem e-maila uo.viskovo@hok.hr ili telefona 051/297-926, najkasnije do četvrtka, 21. veljače 2024. godine.